Kasutajate retseptid

Keeksitort šokolaadikreemiga 

Toidutare, 2. veebruar 2008, 11:07

Kogus: ühele

Koostisosad
Tordipõhi: 500-600 g rosinateta keeksi (1 keeks)
Täidis: šokolaadi- või kakao-võikree,
1 tl. lahustuvatkohvi
1 sl. rummi või konjakit
Kaunistuseks: 50 g mandleid või šokolaadinööbikesi

Valmistamine
Keeks lõigatakse pikuti 4 kihiks, tarviduse korral immutatakse keeksikihte kompostisiirupi vüi konjakiga maitsestatud immutusvedelikuga. Valmistatakse šokolaadi- või kakaokreem ning maitsestatakse lahustuva kohvi ja konjaki või rummiga. Keeksikihtide vahele määritakse kreemi, surutakse kergelt kokku. Tordi pealispind ja küljed kaetakse ülejäänud kreemiga ja kaunistatakse kestadest puhastatud tervete mandlite, mandliribade või šokolaadinööpidega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee