Hommikusöögi retseptid

Mannapuder maasikamoosiga 

Alvar Virkus, 13. veebruar 2012, 06:39
Mannapuder maasikamoosiga Jaan Heinmaa
See on absoluutselt minu lemmikpuder. Seda on lihtne keeta, kuid vaja on pidevalt segada ja kõrval olla. Muidu võib piim üle keeda või puder põhja kõrbeda. Kui oled juures ja jälgid, saad imehea valge sametise pudru.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 dl Manna
8 dl Piim
1 - 2 spl Suhkur
Sool
1 spl Või
SERVEERIMISEKS
4 spl Maasikamoos

Valmistamine
Kuumuta piim keemiseni. Sõrista hulka manna ja hauta pidevalt segades, kuni puder muutub mõnusalt paksuks (umbes 5 minutit). Tõsta pliidilt, maitsesta soola-suhkruga ja sega hulka ka tükike võid. Söö koos moosiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee