Mannapuder maasikamoosigaFoto: Jaan Heinmaa
13. veebruar 2012, 06:39
Mannapuder maasikamoosiga
See on absoluutselt minu lemmikpuder. Seda on lihtne keeta, kuid vaja on pidevalt segada ja kõrval olla. Muidu võib piim üle keeda või puder põhja kõrbeda. Kui oled juures ja jälgid, saad imehea valge sametise pudru.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
1 dl Manna
8 dl Piim
1 - 2 spl Suhkur
Sool
1 spl Või
SERVEERIMISEKS
4 spl Maasikamoos
Valmistamine
Kuumuta piim keemiseni. Sõrista hulka manna ja hauta pidevalt segades, kuni puder muutub mõnusalt paksuks (umbes 5 minutit). Tõsta pliidilt, maitsesta soola-suhkruga ja sega hulka ka tükike võid. Söö koos moosiga.
Kommentaarid (0)