Kalatoitude retseptid

Avokaado-krevetisalat 

Angelica Udeküll, 3. jaanuar 2012, 07:14
Avokaado-krevetisalatFoto: Daisy Lappard
Kerge, lihtne ja ülimaitsev salat.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Avokaado
0.5 tk Laim (pressitud mahl)
40 g Hiidkrevett (kooritud)
0.25 tk Punane sibul
0.25 tk Mango (väike)
Lehtpeet ehk mangold (noored lehed)
Roheline sibul

Valmistamine
1. Poolita avokaado, eemalda kivi ja eralda lusikaga viljaliha.2. Tükelda avokaado viljaliha, aga mitte liiga peeneks. Pigista viljalihale laimimahl.3. Viiluta sibul õhukeselt ja lõika mango viljalihast ribad.4. Nõruta krevetid.5. Sega sibula- ja mangoviilud ning krevetid avokaadoga.6. Serveerides lisa rohelisi sibulapealseid ja noori peedilehti. SOOVITUS:Kui soovid lisada kastet, klopi omavahel segamini oliiviõli ja poole laimi mahl ning maitsesta vähese soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee