Kasutajate retseptid

Kodujuustu sokolaadi pasha 

Toidutare, 18. aprill 2007, 19:01

Kogus: kümnele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
100 gr võid
200 gr rõõskkoort
1 kg kodujuustu
100 gr suhkrut
200 gr valget sokolaadi
mandleid
rosinaid
pähkleid
3 mandariini
100 gr küpsiseid
20 gr zelatiini

Valmistamine
Rõõskkoor soojendada tasasel tulel, lisada sokolaaditükid. Segada ja lisada või ja natuke suhkrut. Kui ained on sulanud võib kuumuse kinni panna. Köögikombainis purustada mandlid, pähklid ja rosinad ning lisada saadud segule. Mandariinid tükeldada käsitsi või kombainis ja lisada segule. Nüüd lisada kodujuust ja segada. Zelatiin segada külmas vees ning lasta paisuda 10 minutit. Siis zelatiin soojendada ja lisada antud segule. Segada korralikult. Saadud segu valada vormi ning jätta kaanega kaetult külmkappi seisma. Järgmisel päeval keerata vorm tordialuse peale kummuli, et pasha välja tuleks vormist. Seda saab noaga nüüd lahtilõigata ja nõnda külalistele pakkuda.