Mozzarella-ricotta-omlett salaamigaFoto: Jaan Heinmaa
Hommikusöögi retseptid
12. detsember 2011, 07:00

Mozzarella-ricotta-omlett salaamiga

Mahlane ahjuroog, kus vorsti asemele sobib hästi ka kala.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk Muna
100 g Mozzarella
100 g Ricotta
0.5 dl Piim
10 tk Kirsstomat
Roheline sibul
100 g Salaami
Maitseürdid
Sool
Must pipar

Valmistamine
Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika tomatid sektoriteks ja vorst õhukesteks ribadeks. Sega munad piima ja ricotta´ga ning maitsesta soola, pipra ja ürdiseguga. Säti tomatisektorid, hakitud roheline sibul ja vorstiribad ühtlaselt ahjuvormi põhja ning kalla üle muna-piimaseguga. Riivi peale mozzarella ja küpseta 25 minutit.