Kasutajate retseptid

Rabarberimahl 

Toidutare, 8. märts 2007, 20:53

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1kg rabarberit
1 sidruni mahl
1l vett
0,5 dl suhkrut 1dl mahla kohta

Valmistamine
Tükelda rabarber pane see koos vee ja sidrunimahlaga potti 15 min keema. Vala keedus sõelale ja jäta 30 min nõrguma Mõõda mahl ära, vala puhtasse nõusse ning lisa vajalik kogus suhkrut Aja mahl keema ning keeda kuni suhkur on lahustunud Võta pott tulelet ning eemalda vaht Vala mahl pudelitesse.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee