Kasutajate retseptid

Vormiroog porgandi ja hakklihaga ning ubadega 

Toidutare, 12. november 2006, 15:40

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
600 gr keedukartuleid viilutatult
400 gr porgandeid pehmeks keedetult
1 muna lahtiklopitult
1 klaas piima
300 gr hakkliha
400 gr tomati-oakastet

Valmistamine
Viiluta kartulid ja lao vormi põhja 1 kihina. Ülejäägid lisa porgandile. Püreesta porgand ja kartul, lisa piim ja muna. Klopi ühtlaseks. Maitsesta. Prae hakkliha, kalla rasv ära ja lisa oakaste. Kalla hakkliha kaste vormi põhja laotud porganditele. Peale tõsta porgandipüree. Soovi korral võid lisada riivjuustu. Küpseta ahjus 190C juures 40 minutit. Kalorsus: 1800 kcal kogu vorm