Soe kanasalatFoto: Jaan Heinmaa
Linnuliha retseptid
17. juuni 2011, 05:19

Soe kanasalat peekoni, seente ja sinihallitusjuustuga

Suvel asendab rikkalik salat praadi üsna sageli. Kõik isud saavad oma tahtmise ja enesetunne on ka mõnus.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Kanafilee
1 tk Punane sibul
150 g Seened (leotatud soolaseened või šampinjonid)
2 spl Õli
400 g Rohelise salati segu lehtsalat, lambasalat jne)
8 tk Peekoniviilud
100 g Sinihallitusjuust
Sool
Must pipar
KASTE
4 spl Palsamiäädikas
4 spl Oliiviõli
Sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika kanafileed ribadeks, viiluta õhukeselt sibul ja seened. Kuumuta pannil õli ja prae sel kanafileeribasid 3-4 minutit. Maitsesta soola-pipraga ja tõsta ribad salatikaussi. Seejärel pare pannil seeni 2-3 minutit, maitsesta soola-pipraga ja tõsta kana juurde. Lisa rebitud salatilehed ja sibulaviilud. Pruunista pannil peekoniviilud. Sega kastmeks õli ja palsamiäädikas, maitsesta soola-pipraga. Kalla kaste salatikaussi ja sega salat läbi. Serveeri salatit koos juustukuubikute ja praetud peekoniviiludega.