Kiudainerikkad toidud

Pitsaleib seentega 

Lia Virkus, 11. aprill 2011, 07:01
Pitsaleib seentegaFoto: Jaan Heinmaa
Suurtel sepikuviiludel on "pitsa" valmistamine kiire ja tulemus tervislik.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 suurt viilu Sepik
Marinara kaste (või muud tomatikastet või -salsat)
250 g Šampinjonid
120 g Kirsstomat
100 g Riivjuust
Tüümian (kuivatatud)
Harilik pune (kuivatatud)
SERVEERIMISEKS
Rukola või lehtsalat

Valmistamine
Määri sepikuviiludele tomatikaste. Laota peale tomati-seenelõigud. Maitsesta kuivatatud tüümiani ja punemega, vajadusel lisa soola ja puista sepik üle riivjuustuga. Küpseta 225-kraadises ahjus 5-10 minutit, kuni juust sulab ja küpseb kuldselt kollaseks. Serveeri värskete salatilehtedega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee