Küpsetised

Kohev kirsipirukas 

Toidutare, 5. aprill 2011, 05:33
Kohev kirsipirukasFoto: Jaan Heinmaa Retsepti teostus: Raili Mikk
Vormipirukas valmib eriti vähese vaevaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1.2 dl Õli
1.6 dl Vesi
6.7 dl Pirukajahu (400g)
400 g Kirsid (kompotist, värsked või külmutatud)
50 g Mandlilaastud

Valmistamine
1. Sulata kirsid. 2. Pane pirukajahu (Tartu Mill) kaussi, lisa vesi ja taimeõli. Kalla tainas umbes 2 cm paksuse kihina ahjuvormi, puista peale kirsid ja mandlilaastud ning küpseta 180 kraadi juures 25-30 minutit. 3. Lase koogil jahtuda, puista üle tuhksukruga ning serveeri külma piimaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee