Toidukordade retseptid

Porgandi-moonikakukesed 

Angelica Udeküll, 14. märts 2011, 11:23
Porgandi-moonikakukesed Daisy Lappard
Kohevad muffinid sobivad nii kuuma tee kui caffe latte´ga.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk Muna
1 dl Suhkur
100 g Või
1.5 dl Jahu
1 tl Küpsetuspulber
1 tl Ingver (riivitud)
2 dl Porgand (riivitud)
1 tk Laim (värskelt pressitud mahl)
1 spl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 spl Mooniseemned

Valmistamine
1. Vahusta munad suhkruga.2. Sulata või ja lisa munavahu hulka.3. Sega taina hulka kuivained ja riivitud ingver. 4. Koori ja riivi porgandid ning sega vanillisuhkru ja laimimahlaga. 5. Lisa taina hulka riivitud ja maitsestatud porgandid.6. Tõsta tainas muffinivormidesse ja küpseta 225 kraadi juures umbes 15 minutit.HEA TEADA: Kui tavaliselt peab muffinivorme täitma poolenisti, et jätta kerkimise ruumi, siis selle retsepti puhul võid vormid julgelt täis panna, sest tainas eriti ei kerki.NIPP: Laimi võid asendada ka sidruniga, kuid siis piirdu poole sidruni mahlaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee