Kasutajate retseptid

Kerge supp juustuga 

Toidutare, 9. veebruar 2006, 07:56

Kogus: seitsmele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1.5 l vett
1.5 tl soola
5 dl tükeldatud kartulit
4 dl viilutatud porgandit
5 dl õisikuteks lõigatud lillkapsast
125 g sulatatud juustu, näiteks &#034Merevaik&#034
2 tl (Maizena) maisitärklist soovi korral
0.5 dl herneid
1 dl rohelist sibulat
0.5 dl hakitud peterselli

Valmistamine
Keeda kartuleid ja porgandeid soolaga maitsetatud vees 10 minutit. Lisa lillkapsaõisikud ja keeda veel 5 minutit. Lisa väikesed sulatatud juustu kuubikud. Soovi korral paksenda supp maisitärklisega. Lõpuks lisa herned, hakitudroheline sibul ja petersell. Kuumuta supp keemiseni, maitsesta. Serveeri röstitud rukkileivaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee