Šokolaadi-kaerahelbepallidFoto: Jaan Heinmaa
5. september 2011, 14:10
Šokolaadi-kaerahelbepallid
See maius talub hästi külmutamist ning pehmeneb toatemperatuuril kiiresti söömiskõlblikuks.
Kogus: ühele
Koostisosad
100 g toasoe või
1.5 dl suhkur
3 spl kakaopulber
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
2 spl vesi
5 dl kiirkaerahelbed
KAUNISTUSEKS
kookoshelbeid, pärlsuhkrut, seesamiseemneid või peenestatud mandleid
Valmistamine
Vahusta või suhkruga, lisa kakao, vanillsuhkur, vesi ja kaerahelbed. Vormi segust kuulid ning veereta neid meelepärases kaunistuses. Säilita külmas kohas või külmkapis.
NB! Vee asemel võid kasutada ka musta kohvi, brändit, rummi või likööri.
Kommentaarid (0)