Valge šokolaadiga banaanistruudel
Kogus: kuuele
Koostisosad
4 lehte Filotainas
3 tk Banaan
50 g Valge šokolaad
poole laimi mahl
50 g sulavõi
Valmistamine
1. Koori ja viiluta banaanid ning pigista peale laimimahl.
2. Riivi valge šokolaad.
3. Määri üks filotainaleht sulavõiga, aseta peale järgmine ja määri taas. Korda seda kõikide lehtedega.
4. Aseta tainale baanaaniviilud ja puista peale riivitud šokolaad.
5. Keera tainas rulli ja küpseta 200 kraadi juures umbes 25 minutit.
HEA TEADA!
Filotainas on võrreldes lehttainaga paberõhuke ja muutub küpsedes krõbedamaks. Samas on ka selle kilohind mitu korda kõrgem. Et filotainast ei pruugi kõikides poodides olla, võid sama struudli juures kasutada ka tavalist lehttainast.
Kommentaarid (0)