Šokolaadine banaanistruudelFoto: Daisy Lappard
Kiudainerikkad toidud
20. juuni 2010, 20:29

Valge šokolaadiga banaanistruudel

Eelista veidi tooremaid banaane, need ei küpse liiga pehmeks ega muuda struudlit plögaseks.

Kogus: kuuele

Koostisosad
4 lehte Filotainas
3 tk Banaan
50 g Valge šokolaad
poole laimi mahl
50 g sulavõi

Valmistamine
1.  Koori ja viiluta banaanid ning pigista peale laimimahl.
2.  Riivi valge šokolaad.
3.  Määri üks filotainaleht sulavõiga, aseta peale järgmine ja määri taas. Korda seda kõikide lehtedega.
4.  Aseta tainale baanaaniviilud ja puista peale riivitud šokolaad.
5.  Keera tainas rulli ja küpseta 200 kraadi juures umbes 25 minutit.
HEA TEADA!
Filotainas on võrreldes lehttainaga paberõhuke ja muutub küpsedes krõbedamaks. Samas on ka selle kilohind mitu korda kõrgem. Et filotainast ei pruugi kõikides poodides olla, võid sama struudli juures kasutada ka tavalist lehttainast.