Lihatoidu retseptid

Pikkpoiss peekoni ja köögiviljadega 

Raili Mikk, 6. oktoober 2010 08:27
Pikkpoiss peekoni ja köögiviljadegaFoto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja kena väljanägemisega toit kogu perele. Kellel aega rohkem, võib külmutatud täidise asemel keeta värskeid köögivilju.

Kogus: kuuele

Koostisosad
500 g seguhakkliha
3 viilu sepik või sai
1 dl piim
2 sl Hapukoor
1 tk sibul
1 pakk külmutatud köögiviljad
1 tl Ürdisool
2 tl Hakklihamaitseaine
1 tl Paprika (jahvatatud)
sool
150 g suitsupeekon

Valmistamine
Sulata köögiviljad.
Tükelda sai. Pane piim, koor ja saiatükid kaussi. Haki sibul peeneks. Sega omavahel kõik ained peale peekoni ja maitsesta. Suru tainas küpsetuspaberile ristkülikuks, aseta keskele ürdisoolaga maitsestatud köögiviljad ja rulli kokku. Pane peale peekoniviilud. Küpseta 220-kraadises ahjus 30 minutit.