Tomati-sibula-aedoasalatFoto: Jaan Heinmaa
10. august 2009, 09:15
Tomati-sibula-aedoasalat
Kui tomatisaak on rikkalik ja värsketest tomatitest isu täis, saab neist koos ubadega maitsva hoidise.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Valmistamisaeg 50 minutit
Koostisosad
1 kg Sibul
2 dl Õli
2 sl sool
1 dl Suhkur
1 kg rohelised aedoakaunad
1 dl vesi
6 küünt Küüslauk
1.5 kg Tomat
0.5 -1 sl Äädikas 30%
Valmistamine
Koori ja haki sibulad. Hauta õlis koos soola ja suhkruga 10 minutit. Lisa tükeldatud aedoakaunad ja vesi ning hauta keskmisel kuumusel veel 10 minutit. Lisa sektoriteks lõigatud tomatid, hakitud küüslauk ja äädikas ning hauta veel 10 minutit. Tõsta kuumalt purkidesse ja sule purgid.
Kommentaarid (0)