Klenäter serveeritud jogurtiga
Kogus: neljale
Koostisosad
1 tk Muna
1 tk Munakollane
25 g Või
2 tl Konjak või brändi
1 tk Sidrun
8 sl Jahu
Õli
SERVEERIMISEKS
Vanill- või vanilliinsuhkur
Maitsestamata jogurt
Valmistamine
Sulata või ja lase jahtuda. Sega omavahel korralikult muna, munakollane ja vanillisuhkur. Lisa juurde konjak, riivitud sidrunikoor, rasvaine ja jahu. Lase valmis taignal seista külmikus ca 30 minutit (siis on lihtsam seda hiljem käsitleda).Rulli nüüd taigen õhemaks plaadiks ja lõika umbes 3 cm laiused ja 10 cm pikkused ribad. Tee riba keskele lõige ja tõsta üks taignaots sellest läbi, et moodustuks sõlmeke. Friteeri nüüd kuumas õlis pruuniks, raputa üle suhkruga ja serveeri koos jogurtiga.
Kommentaarid (0)