Grillitud verivorstid riisinuudlitegaFoto: Ajakirjade Kirjastus
Lõunasöögi retseptid
2. juuni 2009, 09:25

Grillitud verivorstid riisinuudlitega

Kes ütles, et verivorste peab ainult jõulude ajal sööma?

Kogus: ühele

Koostisosad
2 tk verivorst
0.2 pakki Riisinuudlid
1 sl Pohlamoos
SALSAKASTE
0.5 tk Tomat
1 küüs Küüslauk
5 g Tšillipulber
1 tl Tomatipasta
1 tk Väiksem sibul
1 tl Riivitud ingver
KAUNISTAMISEKS
3 tk Kirsstomatid
värskeid ürte

Valmistamine
1. Määri verivorstid õliga ja grilli, aeg-ajalt keerates, kuni need on küpsed.2. Haki salsakastme komponendid peeneks (tomatist kasuta ainult viljaliha). Kuumuta. Lisa tomatipasta ja kuumuta veel. Lisa vesi ja vajadusel puljongipulbrit. Maitsesta soola ja suhkruga. Keeda paksuks.3. Pane riisinuudlid sooja vette likku. Kui nuudlid on pehmed, pane need hetkeks soolaga maitsestatud keeva vette.4. Serveeri vorstid nuudlite, pohlamoosi ja salsakastmega. Kaunista grillitud kirsstomatite ja värskete ürtidega.