Hommikusöögi retseptid

Pariisi võileib 

Toidutare, 27. mai 2009, 20:51
Pariisi võileib Jaan Heinmaa

Kogus: neljale

Koostisosad
4 viilu ümmargune koorikleib
300 g Hakkliha
1 tk Muna
1 tk Sibul
1 dl vesi või maitsestamata jogurt
0.5 dl Riivsai
LISANDIKS
4 tk Muna
1 tk või suur lihatomat

Valmistamine
Lõika sibul hästi peeneks ja sega kokku ülejäänud ainetega, maitsesta üsna tugevalt. Jaga hakklihasegu leibadele ning määri suure noaga ühtlase kihina laiali. Segu võib ulatuda veidi üle äärte, sest küpsedes tõmbub see kokku. Pane leivad õlisele pannile, hakkliha allpool, ning küpseta madalal kuumusel 10 minutit. Teisel pannil küpseta valmis härjasilmad ja puista neile pipart. Tõsta võileivad taldrikutele ja aseta igaühele härjasilm või paks tomativiil.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee