Linnuliha retseptid

Kalkunifilee ingverimarinaadis 

Toidutare, 18. mai 2009, 08:04
Kalkunifilee ingverimarinaadisFoto: Jaan Heinmaa
Ingver annab kalkunile idamaise maitsenüansi.

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Kalkunifilee
MARINAAD
0.5 dl Sojakaste
3 sl Valge veini äädikas
2 sl Sidrunimahl
2 sl Õli
1 tl Pitsamaitseaine
1 tl hakitud ingver
1 küüs Küüslauk
0.5 tl Must pipar

Valmistamine
Sega omavahel marinaadiained. Lõika kalkunifilee pikkadeks ribadeks, pane kilekotti ja kalla marinaad peale. Hoia külmas vähemalt 3 tundi. Torka varras iga 3 cm tagant fileeribast läbi ja keeruta vardaid, kuni liharibadest moodustub spiraal. Grilli marinaadiga pintseldades 10 minutit.