Linnuliha retseptid

Kanavarras karrikastmega 

Toidutare, 11. mai 2009, 08:02
Kanavarras karrikastmegaFoto: Jaan Heinmaa
Pigista kanavardale apelsinilõigust mahla peale, see annab värske ja hea maitse

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Kanafilee
0.5 tk Suvikõrvits
0.5 tk Ananass
200 g või ananassikonserv
8 tk Grillvardad
3 sl Küüslaugmaitseline grillõli
sool, pipar
KARRIKASTE
2 dl Hapukoor (paksem)
2 tk Õun
2 tl Karripulber

Valmistamine
Lüki tükeldatud kanaliha, suvikõrvits ja ananass vardasse. Kui kasutad puitvardaid, leota neid eelnevalt 5 minutit vees. Pintselda rooga grillõliga ning grilli 10 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.Karrikaste:Koori ja riivi õunad, sega hapukoore ning karriga. Serveeri kohe.