Küpsetised

Vilma tuunikalapitsa 

Toidutare, 7. aprill 2009 12:12
Vilma tuunikalapitsaFoto: Vilma

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pakk Vilma õhukese pitsapõhja pulber
200 ml vesi
50 ml õli
5 sl Tomatipasta või ketšup
180 g tuunikala õlis
1 tk Paprika
3 tk tomat
1 tk Sibul
250 g Riivjuust
Pitsamaitseaine

Valmistamine
Valmista pakendil oleva juhise järgi pitsataigen. Jaga taignapall kolmeks osaks ja vormi neist ümmargused pitsapõhjad. (Võid valmistada ka suurema plaadipitsa.) Kata põhi ketšupi või tomatipastaga. Seejärel laota pitsale tuunikala, tükeldatud paprika, viilutatud tomatid ja sibulad. Raputa peale pitsamaitseainet ja riivitud juustu. Küpseta 220-225 C ahjus 10-12 minutit.