Küpsetised

Mozzarella pitsa 

Margit Trubetsky, 7. aprill 2009 12:12
Mozzarella pitsaFoto: Vilma

Kogus: ühele

Koostisosad
1 pakk Vilma pitsapõhjapulber
250 ml vesi
200 g Mozzarella
2 peotäit mustad oliivid
0.5 tk kollane paprika
1 peotäis konservananassi tükke
100 g Riivjuust
Pitsamaitseaine
3 -4 sl Tomatipasta või ketšup

Valmistamine
Valmista pakendil oleva juhise järgi pitsapõhjapulbrist tainas, lase pisut seista ning laota õhukese kihina õliga määritud ahjuplaadile. Määri taignale tomatipasta või ketšup. Rebi mozzarella näppudega tükkideks ja puista tainale. Lisa ananassi- ja paprikatükid ning raputa peale pisut pitsamaitseainet. Seejärel lisa oliivid ja riivjuust. Küpseta 180-200 C juures 25-30 minutit.