Kiudainerikkad toidud

Rosinakissell vahukoorega 

Toidutare, 30. märts 2009, 07:46
Rosinakissell vahukooregaFoto: Jaan Heinmaa
Seda lapsepõlvest pärit kisselli meenutavad paljud hea sõnaga. Nüüd, kui poelettidelt võib leida sadat sorti maiust, on vanad lihtsad toidud unustusse vajunud. Aga kindlasti vääriksid need taasavastamist!

Kogus: neljale

Koostisosad
200 g Rosinad
4 klaasi vesi
0.5 klaasi suhkur
1 sl tärklis
Vahukoor

Valmistamine
Pesta rosinad puhtaks ja jätta 2–3 tunniks vette likku. Panna koos leotusveega tulele ning keeta pehmeks (20–30 minutit). Segada väheses külmas vees tärklis. Valada potti, samal ajal pidevalt segades. Lasta kissellil keema tõusta, aga mitte keeda. Tõsta pliidilt. Jahutada ja pakkuda vahukoorega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee