Legendaarne telekokk Väiski, kes aastakümneid tagasi reklaamis Soome TV ekraanil isuäratavaid lihakäntsakaid ja muidki toiduaineid, on kirjutanud viis kokaraamatut. Väinö
Purje kodus pakutud toidud on andnud mulle hulgaliselt inspiratsiooni.
Kogus: neljale
Koostisosad
500 g delikatess seahakkliha
1 tk Muna
0.5 tl Sool
Must pipar
1 sl mahe sinep
1.5 sl Sojakaste
1 dl Vesi
TÄIDIS
1 purk (227g) Ananassiviilud
1 tk Väike roheline paprika
Valmistamine
Sega kotletitainas ja vormi kaheksa õhukest kotletti. Neljale neist aseta ananassirõngas, mille sisse puista peeneks hakitud paprikatükke. Kata ülejäänud kotlettidega. Sule kotlettide servad hoolikalt, et need küpsedes koospüsiksid. Prae väheses õlis mõlemalt poolt mõõdukal kuumusel umbes 4 minutit.
Kommentaarid (0)