Kammkarbid chorizo-vorstigaFoto: Nigella Express
Nigella Lawson 22. veebruar 2009 11:28
Mulle on alati maitsenud kammkarbid peekoniga ja kammkarbid tšilliga. Nüüd otsustasin need kaks ühendada, kasutades selleks chorizo-vorsti, mille oranž paprikaselt vürtsine õli valgub kaunilt magusate valgete kammkarpide peale. Roog valmib vaat et valguskiirusel ja ka maitse on muljetavaldav.

Kogus: neljale

Koostisosad
125 g Chorizo (väikesteks ratasteks hakituna)
500 g Väiksed kammkarbid (kui kammkarbiliha on liiga paks, lõika tükid õhemaks)
0.5 sidrunit Sidruni mahl
4 sl Hakitud petersellilehed

Valmistamine
Pane pann pliidile, aja kuumaks ja prae chorizo-tükid ilma õlita mõlemalt poolt krõbedaks (vorst sisaldab ise piisavalt õli); see ei tohiks võtta kauem kui 2 minutit.Tõsta vorstitükid kaussi ja prae kammkarpe vorstipraadimisõlis umbes 1 minut mõlemalt poolt.Pane vorstitükid tagasi pannile kammkarpide juurde, lisa sidrunimahl ja kuumuta mõni hetk, aseta siis roog serveerimisvaagnale ja puista üle ohtra peterselliga.