Kasutajate retseptid

külm redisesupp/gb 

Toidutare, 26. mai 2005, 09:11

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1küüslauguküüs, 1kurk, oliiviõli, 4mündilehte, soola, pipart, 2kimpu redist, valge veiniäädikat, 70cl keefirit või maitsestamata jogurtit.

Valmistamine
koori ja tükelda kurk, redised, püresta koos küüslaugu ja poole jogurtiga, lõpuks lisa ülejäänud jogurt, 1spl äädikat, 1spl õli, soola, pipart, tükelda sisse mündilehti ja hoia vähemalt tunnike külmas.serveerimisel kaunista terve mündilehe ja redisepoolikutega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee