Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusaeg 25 minutit + 25 minutit hautamiseks
Koostisosad
2 sl Õli
800 g Sealiha
2 tk Sibul
1 purk (454g) Ananassitükid siirupis
2 sl Ketšup
1 purk (400g) ploomtomatid (või värsked tükeldatud tomatid)
3 dl Kanapuljong
1 tk Kaneelikoor
2 sl Maisijahu
Sool
Valmistamine
Kuumuta 1 sl õli pannil ja pruunista selles õhukesteks viiludeks lõigatud sealiha kahes osas, mõlemat 5 minutit. Kuumuta järelejäänud õli poti põhjas, vala sinna kooritud ja sektoriteks lõigatud sibulad ning kuumuta 5 minutit. Vala juurde ananassitükid koos 3 sl siirupiga, ketšup, tükeldatud tomatid, puljong ja kaneelikoor ning hauta 15 minutit. Vala juurde pruunistatud sealiha ja hauta, kuni liha on pehme. Sega maisijahu vähese veega ja sega hautisse. Soovi korral maitsesta vähese soolaga. Serveeri keedetud riisiga.
Kommentaarid (0)