Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusaeg 25 minutit + 20 minutit hautamiseks
Koostisosad
500 g Veisemaks
2 sl Või
2 tk Sibul
2 sl Jahu
3 tk Porgand
1 tk Varsseller
1 tk Kaalikas
5 -7 dl köögiviljapuljong
1 tl Kuivatatud estragon
4 sl Hapukoor
sool, pipar
Valmistamine
Lõika maks 4–5 cm suurusteks ribadeks, prae kergelt võis ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa viilutatud sibul, puista peale jahu ja kuumuta läbi. Lisa kooritud ja kangideks lõigatud porgandid, kaalikas ja seller. Vala peale puljong, nii et kolmveerand köögiviljast on kaetud. Lisa estragon, kata kaanega ja hauta 15–20 minutit, kuni aedvili on pehme. Lisa hapukoor ja maitsesta. Serveeri keedetud kartulitega.
Kommentaarid (0)