Inglise ja Iiri köök

Iiri pajaroog (1)

Pille Enden, 25. juuni 2009, 16:15
Iiri pajaroog Jaan Heinmaa
Traditsiooniline lihtsatest ainetest Iiri roog sarnaneb paljuski meie ühepajatoidule.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistusaeg 25 minutit + 1 tund hautamiseks

Koostisosad
1 -1,5 kg Lambaliha
1 tk Valge peakapsas
8 tki Kartul
1 tk Juurseller
2 tk Porgand
4 tk Sibul
6 dl Vesi
1 -2 tl Sool
1 leht Loorber
1 tl Pipar
2 sl Hakitud petersellilehed

Valmistamine
Lõka kapsas 3–5 cm suurusteks tükkideks. Koori kartulid, seller, porgandid ja sibulad ning lõika suurteks tükkideks. Pane koos tükeldatud lihaga patta ja lase keema. Eemalda vaht, lisa loorber ja osa soola. Hauta nõrgal kuumusel vähemalt 1 tund. Maitsesta soola ja pipraga. Serveerimisel raputa peale hakitud peterselli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee