Kiudainerikkad toidud

Leivavaht astelpajuga 

Angelica Udeküll, 21. detsember 2008, 22:19
Leivavaht astelpajugaFoto: Daisy Lappard
Astelpaljumarjade asemel võid kasutada ka teisi värskeid marju, kui need peaksid olema tugeva maitsega. Pehme maitsega marjad, nagu näiteks mustikas, vahu hulka hästi ei sobi.

Kogus: neljale

Koostisosad
200 g Leib
3 dl Vesi
140 g Astelpajumarjad
60 g Suhkur
LISAND
250 g Vahukoor
Vanill- või vanilliinsuhkur

Valmistamine
1. Aseta leib ja teised komponendid potti keema. Keeda massi madalal kuumusel umbes 10 minutit.
2. Lase massil maha jahtuda.
3. Vahusta massi mikseriga järjest umbes 10 minutit.
4. Vahusta rõõsk koor ja serveeri seda leivavahu kõrvale. Lisa juurde ka värskeid marju.
SOOVITUS:
* Marjade ja vee asemel võid kasutada vahus ka mahla või moosi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee