Tuunikala-anšoovisepitsaFoto: Jaan Heinmaa
Itaalia köök
3. mai 2010, 19:28

Tuunikala-anšoovisepitsa

Pitsa neile, kes armastavad tuunikala ja anšoovist. Vürtsi lisavad veel kapparid. Ja oliivisõbrad võiksid pitsat täiendada oliividega.

Kogus: ühele

Koostisosad
1/4 kogust pitsatainast
1/4 kogust marinara kastet
200 g Mozzarella
185 g tuunikalatükid õlis
50 g Anšoovis
1 peotäis Kapparid

Valmistamine
1. Kuumuta ahi 250 kraadini. Vormi tainas käte vahel või rulli veidi jahusel laual ümmarguseks umbes 30 cm läbimõõduga kettaks.
2. Tõsta ahjuplaadile. Määri peale kaste. Puista üle riivjuustuga. Kata nõrutatud tuunikala, anšoovise ja kapparitega. Küpseta ahjus 10–15 minutit.
Pitsataina retsept
Marinara kastme retsept