Hommikusöögi retseptid

Singileib punase pestoga 

Raili Mikk, 23. märts 2010, 10:26
Singileib punase pestogaFoto: Priit Grepp
Singileib punase pestoga.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Leiburi Etnia lapi leib
2 sl punane pesto
150 g veisesink
200 g Riivjuust
1 punt Põld-võõrkapsas ehk rukola
SOOVI KORRAL
päikesekuivatatud tomateid

Valmistamine
Määri pestot neljale leivale. Kahele neist aseta singiviilud ning puista üle riivitud juustu ja rukolaga. Tõsta ülejäänud 2 leiba peale, suru kokku ja pane 10 minutiks 200 kraadisesse ahju.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee