Lõunasöögi retseptid

Pasta kodujuustupestoga 

Angeelika Kang, 27. jaanuar 2009, 08:43
Pasta kodujuustupestogaFoto: Jaan Heinmaa
Basiiliku ja küüslauguga maitsestatud kodujuustupestot võid serveerida ka röstitud saial või tacode täidisena.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
200 g Kodujuust
1 kimp Basiilik (värske)
1 küüs Küüslauk
0.5 dl Campanello või parmesani (riivitud) v. muud kõvat juustu
0.5 dl seedermänniseemned
2 tk Tomat
1 peotäis või kirsstomateid
300 g Penne

Valmistamine
Peenesta basiilik ja küüslauguküüs minilõikuriga, köögikombainis või noaga. Lisa kodujuust, riivitud juust, röstitud (ahjus või pannil) seedermännipähklidja poolitatud kirsstomatid.Keeda pasta soolaga maitsestatud vees, kurna ja serveeri kohe kodujuustupestoga.1 portsjon ~380 kcal