Mehhiko köök

Kanawrapid 

Anna-Liisa Virkus, 15. oktoober 2008, 11:55
Soe toekas eine, mida võid valmistada külmal ajal ahjus ja suvel grillil ning süüa noa ja kahvliga. Mehhikopärase faijita maitsesegu võid asendada käepäraste maitseainetega, näit. soola, pipra ja karriga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Valmimisaeg 30 minutit

Koostisosad
500 g Kanafilee
1 pakk (30g) Faijta maitsesegu
1 sl Õli
2 tk Roheline paprika
2 tk Punane paprika
1 tk Sibul
10 tk Tortillad
350 g Riivjuust

Valmistamine
Pane ahi 175 kraadi juurde soojenema.Lõika kanafilee kuubikuteks. Puista üle faijta maitseseguga ja prae õlis kuldpruuniks.Lisa puhastatud ja tükeldatud paprika ning sibul. Kuumuta väiksel tulel 5-10 minutit.Kata pool tortillade pinnast riivitud juustuga. Tõsta peale kanasegu ja raputa taas juustu.Keera tortillad rulli ja küpseta eelsoojendatud ahjus 10 minutit (kui soovid sooje suupisteid). Kinnita tikuga. Kogustest valmib 10 tortillat.