Lihatoidu retseptid

Särtsaka täidisega tortiljapakid 

Toidutare, 3. märts 2010, 09:52
Särtsaka täidisega tortiljapakidFoto: Jaan Heinmaa

Kogus: ühele

Koostisosad
400 g keeduvorst või sardell
1 purk Purustatud tomatid
0.25 tl Cayenne'i pipar
Paprika (jahvatatud)
Basiilik (kuivatatud)
sool
2 tk suured kõvad õunad
8 tk Tortillad või õhukesed pannkoogid

Valmistamine
Võta tortiljad pakendist välja, mähi tihedalt fooliumisse ja pane 200-kraadisesse ahju soojenema.Lõika sardellid peenteks ribadeks, prae suurel pannil väheses õlis pruuniks ja tõsta keedunõusse. Lisa tomatihoidis, kangikesteks lõigatud õunad ja maitseained. Kuumuta madalal pliidikuumusel 10 minutit, kuni segu muutubpaksemaks. Pane iga tortilja keskele täidist, tõsta selle peale alumine serv ja seejärel küljed. Mähi alumise otsa ümber paberservjett ja serveeri kohe.