Kaera-juustu ahjukaraskidFoto: Jaan Heinmaa
Hommikusöögi retseptid
17. märts 2009, 08:08

Kaera-juustu ahjukaraskid

Kogus: ühele

Koostisosad
2.5 dl Kaerahelbed
3 tl Küpsetuspulber
2.5 dl jahu
0.5 tl sool
1 sl suhkur
1.5 dl Mozzarella (riivitud)
2 dl Piim
2 sl küpsetusmargariin (sulatatud ja jahutatud)

Valmistamine
Sega küpsetuspulber jahuga. Lisa helbed, sool, suhkur ja riivjuust. Nirista segu peale sulatatud margariin ja lisa piim võimalikult lühida segamisega. Jaga tainas kaheks, tõsta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja patsuta jahuste kätega kaheks 1 cm paksuseks kettaks. Torgi need kahvliga auguliseksja küpseta 225° juures 15 minutit.