Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistusaeg: 10 minOoteaeg: 2 tValmistusaeg: 30 min
Koostisosad
12 tk kana poolkoivad
5 dl pett
60 ml Taimeõli
2 sl +' taimeõli
2 küünt Küüslauk (kooreta, muljutud)
1 sl Purustatud pipar
1 sl Soolahelbed või meresool
1 tl Vürtsköömen (jahvatatud)
1 sl Vahtrasiirup
Valmistamine
Pane kana poolkoivad suurde kilekotti, lisa pett ja 60 ml õli. Lisa ka muljutud küüslauguküüned, purustatud pipraterad ja sool. Raputa juurde jahvatatud vürtsköömned, lisa lõpuks vahtrasiirup ja raputa kõik segamini, et marinaad seguneks ja kanatükid saaksid sellega kaetud.Võimaluse korral jäta poolkoivad ööseks külmkappi marineerima või hoia neid toasoojas vähemalt 30 minutit kuni 2 tundi.Kuumuta ahi 210 kraadini. Võta kanatükid kotist välja, pühi liigne marinaad ära ja säti tükid fooliumiga kaetud ahjupannile.Nirista peale ülejäänud 2 sl õli ja küpseta ahjus umbes 30 minutit või kuni kanatükid on pruunid, kohati ülikrõbedad ja mahlakalt läbi küpsenud.
Kommentaarid (0)