Kurgitäidisega kotletid
Kogus: viiele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 dl vett
3/4 dl rukkijahu
500 g hakkliha
1 sibul
2 küüslauguküünt
2 muna
valget või musta pipart, võib ka hakklihamaitseainet lisada
1 tl oreganot
1 tl soola
hakitud peterselli
Täidis:
2 dl riivitud ja nõrutatud kurki
Valmistamine
1. Sega rukkijahu veega. Lase paisuda 10 minutit. 2. Lisa jahule hakkliha, tükeldatud sibul, purustatud küüslauguküüned ja munad. 3. Maitsesta ja lisa ka petersell. 4. Vormi taignast märgade kätega ovaalsed kotletid. 5. Vajuta kotletti süvend ja täida kurgiseguga (0,5 sl segu) 6. Patsuta kotlet ühtlaseks või vooli rulliks. 7. Pruunista mõlemalt poolt ning hauta seejärel paar minutit. Lisandiks kartulipuder ja hautatud aedviljad või marineeritud peet.
Kommentaarid (0)