Gluteenivabad retseptid

Hirsipuder rosinatega 

Toidutare, 1. juuli 2009, 07:44
Vanaemadeaegne magustoit, mis maitseb isäranis hästi koos kisselliga.

Kogus: neljale

Koostisosad
2 dl Hirss
4 dl Vesi
1 dl Suhkur
2 dl Rosinad
6 dl Piim
2 tl Vanill- või vanilliinsuhkur

Valmistamine
Pese hirss ning pane potti koos sooja vee, suhkru ja rosinatega. Keeda, kuni vesi on imendunud. Mõõda seejärel potti piim ja keeda kaane all 20-25 minutit aeg-ajalt segades. Lõpuks maitsesta vanillsuhkruga. Serveeri hirsiputru kisselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee