Suitsukana-virsikutort
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg:
VALMISTUSAEG: 25 MINUTIT + ÜLEÖÖ KÜLMAS
Koostisosad
1 tk röstsai
TÄIDIS
4 sl hapukoor
4 sl majonees
1 tl ürdisool
0.5 tl karri
400 g suitsukana või -kalkun
1 purk virsikukompott (a 825g)
1 dl sidrunimaitseline gaseeritud vesi
PEALE
150 g ürdi-pipra toorjuust
KAUNISTUSEKS
konservvirsikuid
8 tk kumkvaat (kääbusapelsin)
värske pune
Valmistamine
Sega hapukoor majoneesiga, maitsesta ürdisoola ja karriga. Lõika suitsukana väikesteks kuubikuteks,lisa hapukoore-majoneesisegule. Nõruta ja tükelda kompotivirsikud ning sega samuti täidise hulka. Lao alusele neli röstsaiaviilu (soovi korral lõika koorik enne ära), immuta gaseeritud veega ja kata poole täidisega. Lao uuesti kiht saia, immuta ja kata ülejäänud täidisega.Pane veel kiht saia ja immuta. Pane tordile toidukile peale ning lase järgmise päevani külmas seista. Vahetult enne serveerimist kata pealt ja külgedelt toorjuustuga ning kaunista.
Kommentaarid (0)