Koostisosad
100 g Filotainas
50 g Zero Lactose või
1 purk Zero Lactose mustika-vaarikajogurt
1 purk Zero Lactose virsikujogurt
Tuhksuhkur
marjad ja puuviljad (vaarikad, põldmarjad ja virsik)
Valmistamine
Sulata filotaigen ja või ning lõika filotaignast 12x12 cm suurused ruudud. Tõsta üks filotaignaleht küpsetuspaberile ja määri pealt võiga. Tõsta määritud lehele järgmine ja jätka, kuni kihiti on 5 filotaignaruudukest. Tee sama ka ülejäänud ruudukesteks tükeldatud taignalehtedega. Tõsta ettevalmistatud lehed väikestesse keeksivormidesse ja küpseta 175kraadises ahjus 10–12 minutit. Lase jahtuda, tõsta jahtunud korvidesse Zero Lactose jogurt ning marjad või puuviljaviilud. Puista üle tuhksuhkruga.
Laktoosivaba retsept.
Kommentaarid (0)