Kiudainerikkad toidud

Ploomi-kookose puruvorm 

Toidutare, 16. september 2008, 08:07
Vorm maitseb võrratult koos vanillijäätise või -kastmega. Ploomide asemel võid kasutada ka kirsse.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
100 g Kookoshelbed
2 dl Suhkur
3 dl Jahu
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
1 tl Küpsetuspulber
0.5 tl Sool
140 g Või
700 g Ploomid

Valmistamine
Sega omavahel kookoshelbed, suhkur, jahu, vanillsuhkur, küpsetuspulber ja sool. Lisa või ja näpi ühtlaseks purutaoliseks massiks. Poolita ploomid ja eemalda kivid. Vala pool purutainast pirukavormi põhja ja kata ploomidega. Pudista peale ülejäänud puru. Küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit. Serveeri soojalt või jahtunult.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee