Hommikusöögi retseptid

Viinerikuklid juustuga 

Maire Suitsu, 5. november 2009, 13:09
Viinerikuklid juustuga Jaan Heinmaa

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk piklikud kuklid
4 tk kukliga peaaegu ühepikkust viinerit
1 dl tšilliketšup
4 suurt viilu Mozzarella
LISANDIKS
kangikesteks lõigatud värsket kurki
tomatisektoreid
kange sinep

Valmistamine
Lõhesta kuklid ja lao nii alumised kui ka pealmised pooled küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri igale kuklile ketšupit. Lõhesta viinerid pikuti nii, et need jäävad ühest servast kinni. Pane raamatukujuliselt avatud viinerid kummuli ketšupi peale ja kata juustuga. Kuumuta 200° juures 10 minutit, kuni juust sulab ja kuklid on kuumad.Tõsta pealmise pooled alumiste peale ja serveeri koos lisanditega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee