Kalatoitude retseptid

Rannakarbid ürdi- ja veinikastmes 

Raili Mikk, 3. märts 2010, 23:59

Kogus: neljale

Koostisosad
1 kg sinikarbid
1 tk suur sibul
2 vart seller
3 -4 küünt küüslauk
2 sl või
2 sl õli
värske tüümian
värske petersell
0.5 pdl kuiv valge vein
must pipar

Valmistamine
• Vali suur, paksu põhjaga pott.• Pane potti õli ja või. Kuumuta selles võimalikult peeneks hakitud sibulat, küüslauku ja sellerit kuni klaasjaks muutumiseni.• Kalla juurde vein (u1/4 tassi tosina karbi kohta), lase mõni minut alkoholi välja keeda ja lisa karbid. Maitsesta musta pipra ja hakitud ürtidega (kumbagi 1 sl). Soovi korral võid lisada 2 dl 35% koort.• Sega aeg-ajalt, kuni karbid avanevad. Suletuks jäänud nopi välja.• Serveeri kohe

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee