Rannakarbid ürdi- ja veinikastmes
Kogus: neljale
Koostisosad
1 kg sinikarbid
1 tk suur sibul
2 vart seller
3 -4 küünt küüslauk
2 sl või
2 sl õli
värske tüümian
värske petersell
0.5 pdl kuiv valge vein
must pipar
Valmistamine
• Vali suur, paksu põhjaga pott.• Pane potti õli ja või. Kuumuta selles võimalikult peeneks hakitud sibulat, küüslauku ja sellerit kuni klaasjaks muutumiseni.• Kalla juurde vein (u1/4 tassi tosina karbi kohta), lase mõni minut alkoholi välja keeda ja lisa karbid. Maitsesta musta pipra ja hakitud ürtidega (kumbagi 1 sl). Soovi korral võid lisada 2 dl 35% koort.• Sega aeg-ajalt, kuni karbid avanevad. Suletuks jäänud nopi välja.• Serveeri kohe
Kommentaarid (0)