Kanamaks õunte ja salveiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
30 minutit
Koostisosad
400 g kanamaks
2 sl jahu
2 sl õli
1 tk sibul
1 küüs Küüslauk
1 sl hakitud salvei
2 dl Õunamahl
1 tera Nelk
sool, must pipar
2 tk õun
salveilehti serveerimiseks
Valmistamine
Puhasta ja tükelda kanamaks, paneeri igast küljest jahus. Kuumuta õli pannil, vala juurde sibulaviilud ja hakitud küüslauk, kuumuta paar minutit. Lisa hakitud salvei ja kuumuta veel minut. Tõsta pannile paneeritud maks, pruunista mõlemalt poolt. Lisa õunamahl ja nelgitera. Kuumuta segades keemiseni. Lisa kooritud ja õhukeseks viilutatud õunad. Hauta rooga keskmisel kuumusel 5-6 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Serveeri salveilehtedega.280kcal/portsjon
Kommentaarid (0)