Linnuliha retseptid

Kanamaks õunte ja salveiga 

Pille Enden, 11. veebruar 2010, 21:22
Õrn kanamaks lahjas õunamahlakastmes on suurepärane õhturoog. Lisaks võib pakkuda keedetud riisi või kartuleid, aga sobib väga hästi ka ainult värske salatiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
30 minutit

Koostisosad
400 g kanamaks
2 sl jahu
2 sl õli
1 tk sibul
1 küüs Küüslauk
1 sl hakitud salvei
2 dl Õunamahl
1 tera Nelk
sool, must pipar
2 tk õun
salveilehti serveerimiseks

Valmistamine
Puhasta ja tükelda kanamaks, paneeri igast küljest jahus. Kuumuta õli pannil, vala juurde sibulaviilud ja hakitud küüslauk, kuumuta paar minutit. Lisa hakitud salvei ja kuumuta veel minut. Tõsta pannile paneeritud maks, pruunista mõlemalt poolt. Lisa õunamahl ja nelgitera. Kuumuta segades keemiseni. Lisa kooritud ja õhukeseks viilutatud õunad. Hauta rooga keskmisel kuumusel 5-6 minutit, maitsesta soola ja pipraga. Serveeri salveilehtedega.280kcal/portsjon

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee