Veiseliha retseptid

Liha pohlakastmes 

Pille Enden, 17. veebruar 2011, 14:52
Liha pohlakastmes Jaan Heinmaa
Pohlad teevad tavapärase koduse kastme vürtsikamaks. Hautamisaeg oleneb liha kvaliteedist.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g Veiseliha
2 sl Õli
1 sl Jahu
2.5 dl Rõõsk koor 10%
1 sl Sojakaste
1 dl Pohlad
1 tk Lihapuljongikuubik
Must pipar
Murulauk

Valmistamine
Lõika liha väikesteks õhemateks tükkideks ja pruunista pannil õlis. Lisa jahu, sega lihaga ja kuumuta, kuni jahu on pruunistunud. Vala hulka koor, sojakaste ja pohlad (võib eelnevalt purustada), murendatud puljongikuubik. Hauta nõrgal kuumusel, kuni liha on pehme. Maitsesta pipraga ja vajadusel ka soolaga. Serveerimisel raputa peale hakitud murulauku.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee