Kalatoitude retseptid

Tšilline heeringas 

Angelica Udeküll, 25. veebruar 2010, 10:54
Tšilline heeringas Daisy Lappard
Magusa tšillikastme leiad poest kas kastmete või idamaiste toodete letist, otsi pudelit sildiga sweet chilli.

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g Heeringafilee
5 sl Magus tšillikaste

Valmistamine
1.  Nõruta heeringafilee õlist ja lõika ribadeks.2.  Vala peale tšillikaste ja sega läbi.3.  Lase maitsestuda ja serveeri praetud musta leivaga. # Kastmes heeringale piisab laagerdumiseks vaid poolest tunnist, maitsed segunevad ka selle aja jooksul. Ideaalis võiks aga segu seista siiski tund või paar.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee