Lõunasöögi retseptid

Kreemine sealiha 

Pille Enden, 9. november 2010, 07:06
Kreemine sealiha Jaan Heinmaa
Roog valmib kiiresti välis- või ka sisefileest. Kreemine kaste lihaga sobib keedukartuli või riisiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
30 minutit

Koostisosad
25 g või
400 g sea välisfilee
1 tk suur sibul
100 g seened
1 tl Pune (kuivatatud)
3 dl kuiv valge vein
200 g toorjuust
sool, pipar

Valmistamine
Sulata või pannil. Lõika liha kuubikuteks ja pruunista võiga. Alanda siis kuumust ja prae 6-7 minutit. Tõsta pannilt ja hoia soojas. Haki sibul ja pruunista samal pannil. Lisa viilutatud seened, pune ja vein ning kuumuta keemiseni. Keeda, kuni vedelik on vähenenud poole koguse võrra. Hõõru toorjuust kausis pehmeks, lisa pisut leent ja sega kreemjaks kastmeks. Vala saadud kaste pannile, lisa sealiha ja hauta madalal kuumusel 10 minutit. Serveeri rohelise salati ja kartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee