Sealiha retseptid

Searaguu paprikaga 

Pille Enden, 11. november 2011, 06:30
Searaguu paprikaga Jaan Heinmaa
Sea sise- ja välisfilee valmivad üsna kiiresti, need on taised ja maitsevad muredalt. Muude tükkide puhul pead arvestama, et hautamisaeg võib olla pikem.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
700 g sealiha
3 tk sibul
2 spl õli
2 tk punane paprika
1.5 dl punane vein
5 -6 dl lihapuljong
1.5 spl tomatipasta
1.5 tl Paprika (jahvatatud)
sool, must pipar
1.5 spl jahu
1.5 spl või

Valmistamine
1. Lõika liha kuubikuteks, pruunista väikeste kogustena õlis ja tõsta kaussi. 2. Koori sibulad ja lõika 8 sektoriks. Poolita paprikad, eemalda seemned ja viiluta. Kuumuta sibulat ja paprikat paar minutit pannil. Tõsta ka liha pannile tagasi. Lisa vein, puljong, tomatipasta, jahvatatud paprika, sool ja pipar ning hauta liha-köögiviljasegu tunni ringis kaane all (või kuni liha on pehme). 3. Roaleeme paksendamiseks kuumuta või, pruunista selles jahu, sega kastmesse ja kuumuta hautis veel korraks läbi. Serveeri koos keedetud ja hästilõhnava jasmiiniriisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee